Kanibal Suárez dostal od Liverpoolu pokutu

NETKY.SK • 22 Apríl 2013, 15:12 • 2 min
Kanibal Suárez dostal od Liverpoolu pokutu

LONDÝN - Zatiaľ čo Luis Suárez čaká, čo povie na jeho uhryznutie do ramena Branislava Ivanoviča disciplinárna komisia najvyššej anglickej futbalovej súťaže, jeho klub FC Liverpool mu už naparil pokutu. Nešpecifikovaná suma pôjde na účet Skupiny na podporu obetí Hillsborough.

slovakia

left justify in out

Uruguajčanove čeľuste sa zahryzli do ruky obrancu FC Chelsea v nedeľňajšom dueli 34. kola Premier League (2:2). Incident sa odohral v pokutovom území, no rozhodca si nič nevšimol a 26-ročného útočníka nepotrestal. Po stretnutí sa Suárez aj jeho zamestnávateľ ospravedlnili. Tréner Brendan Rodgers označil správanie svojho zverenca za neprijateľné.

"Klub ma v pondelok potrestal pokutou za to, čo som spáchal. Požiadal som, aby peniaze išli na pomoc obetiam tragédie v Hillsborough, aby som sa aspoň takto rehabilitoval za problémy, ktoré som spôsobil fanúšikom Liverpoolu a Ivanovičovi," napísal Suárez na sociálnej sieti Twitter.

Liverpoolčania si presne pred týždňom pripomenuli 24. výročie tragických udalostí na štadióne Hillsborough, kde počas semifinále Anglického pohára (FA Cupu) medzi LFC a Nottinghamom Forest pri tlačenici zahynulo 96 fanúšikov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies