Kane je na odchode z Londýna, Dembelé v hľadáčiku anglických klubov

NETKY.SK • 20 Apríl 2020, 17:31 • 2 min
Kane je na odchode z Londýna, Dembelé v hľadáčiku anglických klubov

Koronavírus spôsobil obrovský škrt cez rozpočet športu na celom svete. predbežné správy hovoria o tom, že v polke leta by sa mohli rozbehnúť niekotré súťaže. Pre futbal, hokej alebo basketbal by to ale znamenalo predčasné ukončenie sezóny, keďže v tomto období už tradične prebieha letná prestávka. Vo futbale sa však momentálne dejú veľké veci okolo podpisu nových zmlúv "veľkých" hráčov.

slovakia

left justify in out

V mediálnom priestore opäť kolujú dohady o možných transferoch hráčov naprieč európskymi futbalovými klubmi. Pritom sa tu bavíme o menách, ktoré sú známe naprieč celým kontinentom. 

 

Juve zháňa posily, Real je v kríze
Talianske periodikum Corriere Dello Sport informovalo o záujme Juventusu Turín, ktorý údajne ponúkol anglickému reprezentovi a útočníkovi Tottenhamu Hotspur Harrymu Kaneovi prestupovú zmluvu. Podľa anglického denníka Daily Mail sa o služby Kanea už nezaujíma španielsky Real Madrid, dôvodom má byť finančná kríza spôsobená pandémiou koronavírusu. Podľa španielskeho denníka AS plánuje Real predať až šiestich hráčov prvého tímu vrátane Garetha Belea či Jamesa Rodrígueza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Harry Kane (@harrykane),

 

Mladíka z Dortmundu si uchmatli diabli
Manchester United sa podľa The Sun dohodol na spolupráci s krídelníkom Jadonom Sanchom, no ešte musí rokovať s nemeckou Borussiou Dortmund o výške odstupného za 20-ročného mladíka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron (@as__graphics),

 

Arsenal zaostril na španielsku ligu
Arsenal Londýn by mohol ponúknuť španielskemu Atléticu Madrid útočníka Alexandra Lacazetta ako súčasť výmeny za ghanského stredopoliara Thomasa Parteya. "The Gunners" sa údajne zaujímajú aj o španielskeho krídelníka Rodriga Morena z FC Valencia.

 

Boj o Demebelého

Červená časť Londýna spoločne s United tiež údajne zvažujú, či nevstúpia do boja o francúzskeho útočníka Ousmana Dembelého z FC Barcelona. United tiež pridali do svojho hľadáčika nemeckého stredopoliara Kaia Havertza z Bayeru Leverkusen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ousmane Dembele Fanpage (@odembelefr),

 

Ostane Neymar pod Eiffelovkou? 
Parížsky Saint-Germain údajne pracuje na znení novej zmluvy pre Brazálčana Neymara, dohoda by mala znieť do leta 2025 a Neymarovi by vyniesla 38 miliónov eur ročne.

 

Veľké plány Newcastlu
Podľa anglického Mirror klub Newcastle United, v ktorom pôsobí slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka, je pripravený v lete minúť viac ako 200 miliónov eur na nových hráčov. Stane sa tak len v prípade, ak sa podarí zrealizovať plánovanú zmenu na poste vlastníka.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Spor Sekansı🇹🇷 (@spor.sekansi),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies