Kane bude v Tottenhame bez ohľadu na to, či získame nejaké trofeje

NETKY.SK • 22 September 2017, 14:35 • 2 min
Kane bude v Tottenhame bez ohľadu na to, či získame nejaké trofeje

LONDÝN - Tréner futbalistov anglického klubu Tottenham Hotspur Mauricio Pochettino je presvedčený, že útočník Harry Kane bude hráčom "kohútov" ešte mnoho rokov a jeho budúcnosť nezávisí výlučne od počtu získaných trofejí.

slovakia

left justify in out

Reagoval tak na výrok niekdajšieho kouča "Spurs" Tima Sherwooda, ktorý sa nechal počuť, že klub na budúci rok v lete môže prísť o hviezdneho kanoniera v prípade, ak mužstvo v tejto sezóne nezíska žiadny titul.

"Ľudia vždy rozprávajú o tom, že musíme vyhrávať trofeje, ak si chceme Harryho udržať. Ale hovorím vám - je to hráč, ktorý miluje Tottenham a teší sa, že tu dlho zostane. Málokto si uvedomuje, aký je cenný. Je to jeden z našich najlepších hráčov, aj keď sme ešte nič nezískali. Rešpektujem každý názor, samozrejme, Tim má právo hovoriť o ňom a o klube. Je to však skôr otázka pre Harryho, čo by v budúcnosti chcel," povedal Pochettino podľa webu soccerway.com.

Najlepší strelec uplynulých dvoch ročníkov Premier League sa v úvode tejto sezóne 2017/2018 síce rozbiehal pomalšie, no v prvej polovici septembra opäť pripomenul svoje kanonierske kvality dvojgólovými zápismi do siete Evertonu (3:0) a v Lige majstrov proti Borussii Dortmund (3:1).

Kane je jediný Angličan, ktorý sa ocitol v menoslove 55 nominovaných, z ktorých v 23. októbra na galavečere v Londýne vzíde Svetová jedenástka roka 2017 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) a Medzinárodnej asociácie futbalových profesionálov (FIFPro). Podľa Pochettina táto pocta podčiarkla Kanov status hviezdy svetového futbalu.

 

"Je jediný anglický hráč na zozname, ale neprekvapilo ma to. Harryho považujem za jedného z najlepších útočníkov sveta. Jeho nominácia dokazuje, že ho takto vidia aj mnohí ďalší. Škoda, že sa v tejto vybranej spoločnosti neocitlo viac mojich hráčov," skonštatoval 45-ročný Argentínčan Mauricio Pochettino.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies