Kane bude kapitánom USA, hlavným trénerom Blashill

NETKY.SK • 10 Apríl 2018, 08:08 • 2 min
Kane bude kapitánom USA, hlavným trénerom Blashill

NEW YORK - Patrick Kane bude kapitánom hokejovej reprezentácie USA na májových MS v Dánsku. Elitný krídelník sa rozhodol štartovať na šampionáte po tom, ako Chicago po prvý raz od roku 2008 nepostúpilo do play off NHL.

slovakia

left justify in out

Hlavným trénerom USA bude Jeff Blashill, v úlohe jeho asistentov sa predstavia Dan Bylsma, Don Granato a Seth Appert. Američania odštartujú svoje účinkovanie v základnej B-skupine 4. mája zámorským derby proti Kanade. V Herningu sa ešte stretnú s Dánskom, Nemeckom, Lotyšskom, Kórejskou republikou, Nórskom a Fínskom.

 

Generálny manažér americkej reprezentácie Bill Zito ocenil Kaneovu ochotu pomôcť tímu. "Chcel by som vyzdvihnúť Patrickov entuziazmus a zápal. Napriek neúspešnej sezóne s Blackhawks veľmi chcel reprezentovať na MS v Dánsku," povedal Zito pre agentúru AP na adresu účastníka ZOH 2014 v Soči a ZOH 2010 vo Vancouveri.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies