Kane bol na neudržanie, proti Evertonu dvakrát skóroval a je najlepším kanonierom súťaže

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 10:16 • 2 min
Kane bol na neudržanie, proti Evertonu dvakrát skóroval a je najlepším kanonierom súťaže

Londýn - Anglický futbalový útočník Harry Kane je na neudržanie. V zápase proti Evertonu prispel k víťazstvu Tottenhamu 3:2 dvoma gólmi a výrazne sa zaslúžil, že Spurs sú naďalej na druhej priečke tabuľky. Kane je s 19 zásahmi najlepší strelec Premier League.

slovakia

left justify in out

Na White Hart Lane bol v nedeľu blízko, aby zaznamenal štvrtý hetrik v priebehu desiatich dní. "Veľmi som túžil streliť tretí gól a mal som na to dosť šancí. Neudržali sme náskok 2:0 a v závere to bol nervák. Dôležité však je, že sme vyhrali a v tabuľke sme stále druhí. Privítal by som, keby West Ham United v pondelňajšom londýnskom derby zdolal Chelsea," povedal Kane pre akreditované médiá.

 

Tottenham stráca na lídra tabuľky sedem bodov. Tréner "kohútov" Mauricio Pochettino slávil jubilejné 100. víťazstvo v anglickom futbale. Argentínskeho kormidelníka potešilo najmä to, že jeho zverenci natiahli víťaznú domácu sériu na deväť zápasov, čo je klubový rekord.

 

"Podarilo sa nám niečo fantastické. S touto partiou hráčov sme dosiahli míľnik, na ktorý môžeme byť veľmi hrdí. Veľká vďaka patrí našim fanúšikom, vždy dokážu utvoriť skvelú atmosféru. Píšeme históriu a sme presvedčení, že toto mužstvo ešte nedosiahlo svoj strop. Čaká ho svetlá budúcnosť," dodal Pochettino.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies