Kandidatúru v bratislavskej Petržalke potvrdil aj Bajan

NETKY.SK • 3 September 2014, 11:57 • 2 min
Kandidatúru v bratislavskej Petržalke potvrdil aj Bajan

BRATISLAVA - Svoju kandidatúru na post starostu bratislavskej Petržalky dnes potvrdil aj súčasný starosta tejto mestskej časti Vladimír Bajan (nezávislý). Ako Bajan informoval agentúru SITA, v jesenných komunálnych voľbách bude kandidovať ako nezávislý, bez podpory politických strán a hnutí.

slovakia

left justify in out

"Staviam predovšetkým na tom, čo som dokázal, čo som pre Petržalku a Petržalčanov urobil a opieram sa o výsledky svojej práce. Bez veľkých rečí a nezmyslených sľubov chcem pokračovať v tom, čo s podporou Petržalčanov už 20 rokov budujeme," povedal Bajan s tým, že chce pokračovať v starostlivosti o zeleň a čistotu, v rekonštrukciách ciest, škôl či kultúrnych zariadení. "Mojou víziou je čistá, zelená, pre život priateľská, prosperujúca a pre všetkých atraktívna Petržalka," povedal Bajan a prisľúbil aj transparentný účet. Konkrétny volebný program predstaví verejnosti spolu s odovzdaním oficiálnej kandidatúry. 

 

Svoj záujem kandidovať na post petržalského starostu ako nezávislý už dávnejšie agentúre SITA potvrdil aj poslanec Petržalky aj hlavného mesta Ján Hrčka (nezávislý, člen poslaneckých klubov SaS a OKS). Na viacerých bilbordoch, ale aj na internetovej stránke avizoval svoj záujem kandidovať konateľ Bytového podniku Petržalka Daniel Šavel. Ako nezávislý chce kandidovať na post starostu aj hudobník a poslanec mestského zastupiteľstva v Bratislave Marian Greksa. Občiansku kandidatúru potvrdil tiež advokát Pavel Nechala a ako nezávislý bude kandidovať aj projektový špecialista Kristián Roman Zimmermann. Komunálne voľby vyhlásil predseda Národnej rady SR Pavol Paška na 15. novembra 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies