Kandidátku strany SNS povedie Andrej Danko

NETKY.SK • 19 November 2019, 13:40 • 2 min
Kandidátku strany SNS povedie Andrej Danko

BRATISLAVA - Kandidačnú listinu Slovenskej národnej strany do parlamentných volieb 2020 povedie jej predseda Andrej Danko, oznámil to na dnešnej tlačovej besede.

slovakia

left justify in out

Andrej Danko dodal, že prvá pätnástka by mala byť takmer identická s tým, ako sa poslanci SNS prekrúžkovali do parlamentu. Za nimi budú nasledovať ministri, štátni predstavitelia a primátori či starostovia. Do strany vstupuje ministerka školstva Martina Lubyová.

 

img


Lubyová vstupom do strany nasleduje ďalších dvoch ministrov za SNS Petra Gajdoša a Gabrielu Matečnú. Pôvodne vstúpili do vlády ako nestraníci. "Na kandidátke budú len členovia strany. Nečakajte žiadne prekvapenia," povedal novinárom šéf národniarov. Dodal, že mu v prvom rade o stabilitu poslaneckého klubu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❌NEZNÁSILŇUJME SPOLOČNOSŤ AKÝMKOĽVEK SPÔSOBOM PRE AKÚKOĽVEK POTREBU💬⚠️ 🛎Sloboda ako nový rozmer, ktorý sme potrebovali získať po roku 1989 má rôzne podoby. Sloboda pohybu, vyjadrovania sa, rozhodovania sa, sloboda výberu politickej strany... Nepodarilo sa nám preklenutie režimu, ktorý na jednej strane poskytoval sociálne zabezpečenie, no popieral základné hodnoty, ktoré človek potrebuje k životu. Po 30 rokoch môžem skonštatovať, že nie je možné, aby sme posledný km železníc urobili v roku 1985... Základnou výzvou pre všetky vlády je zabezpečiť komfort a sociálne zabezpečenie ľudí žijúcich u nás doma na Slovensku. V poslednom čase je veľká polarizácia a musíme spoločne s rozvahou odsúdiť všetkých, ktorí páchajú trestné činy. Namiesto toho, aby sme sa rozprávali o vyšších dôchodkoch alebo bytoch pre ľudí, výstavbe nemocníc či diaľnic, tak osočovanie iných a prepieranie osobných vecí sa stali politickým bojom. Potom ľudia utiekajú k extrémnym riešeniam, akými sú liberáli či fašisti. Slušní bojujú na jednej barikáde proti neslušným bez akýchkoľvek hlbších myšlienok. #nedela #aktualne #17november #vyrocie #politika #slovensko #bratislava #parlament #2019 #sns #predsedasns #volby2020 _____________________ Objednávateľ: Slovenská národná strana, Šafárikovo nám. 3, 814 99 BRATISLAVA, IČO: 00677639 Dodávateľ: Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square Dublin 2, Írsko, IČO: 462932

Príspevok, ktorý zdieľa 🇸🇰Slovenská národná strana (@sns_sk),



Nezaradený poslanec NR SR a predseda strany Hlas ľudu Peter Marček dnes povedal, že mimoparlamentná strana Hlas ľudu rokuje s SNS. "Každý má dvere otvorené," reagoval Danko.

Politické strany, hnutia a koalície musia podať návrh kandidačnej listiny do parlamentných volieb najneskôr do 1. decembra. Voľby do NRSR sa budú konať 29. februára 2020.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies