Kanďanka na letisku v New Yorku: Mala plný kufor zbraní a marihuany!

NETKY.SK • 23 September 2014, 06:28 • 2 min
Kanďanka na letisku v New Yorku: Mala plný kufor zbraní a marihuany!

NEW YORK - Dvadsaťštyriročnú Kanaďanku zatkli na newyorskom letisku J. F. Kennedyho, pretože pri kontrole jej batožiny našli ručné strelné zbrane, muníciu a 15 kilogramov marihuany. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP s odvolaním sa na hovorcu polície.

slovakia

left justify in out

Nyeshu McPhersonovú z mesta Scarborough z kanadskej provincie Ontário zatkli v nedeľu približne o 9.30 h na termináli 5. Žena mala pri sebe okrem drog ešte dve ručné strelné zbrane kalibru .40, 350 nábojov a štyri zásobníky. Všetko mala ukryté v škatuliach, nádobách a v prípravkoch pre domácnosť.
      

Hovorkyňa amerického Úradu pre bezpečnosť dopravy oznámila, že agenti odhalili McPhersonovej kufre plné plechoviek a škatúľ od výrobkov z obchodov, avšak namiesto samotných výrobkov sa v nich nachádzali drogy a munícia. McPhersonovú zatkli bez incidentu, teraz sa nachádza vo väzbe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies