Kancelárie už neprijímajú stávky s číslami 17 a 777

NETKY.SK • 20 Júl 2014, 14:03 • 2 min
Kancelárie už neprijímajú stávky s číslami 17 a 777

KUALA LUMPUR - Malajzijské stávkové kancelárie prestali v rámci svojich lotérií ponúkať čísla spojené so zrúteným malajzijským lietadlom. Podľa nedeľňajších informácií tamojších médií sa to týka čísel 17 a 777 a ich kombinácií.

slovakia

left justify in out

Dopyt po nich bol totiž veľmi vysoký a tak sú vypredané alebo ale ich vyradili. Číselné lotérie sú v Malajzii veľmi populárne. Mnohí preto stávkujú na čísla spojené s nešťastiami vrátane čísiel značiek áut zapojených do nehôd. Mnohí sa domnievajú, že následne už prinesú šťastie. Po štvrtkovom páde lietadla sa stali populárnymi kombinácie čísel, ktorým sa spájal osudný let. Ten mal označenie MH17 a zostreleným strojom bol Boeing 777. Jeho prvý i posledný let sa navyše uskutočnil 17. júla a zrútil sa po 17 rokoch.

 

Boeing 777 spoločnosti Malaysia Airlines letiaci z Amsterdamu do Kuala Lumpur sa vo štvrtok zrútil do poľa pri hraniciach Ruska a Ukrajiny, pričom nikto na palube stroja pád neprežil. Stroj bol zostrelený raketou, pričom hlavné podozrenie zatiaľ padá na proruských povstalcov operujúcich v nepokojnej oblasti. Tí vinu odmietajú a obviňujú vládne sily disponujúce raketovým systémom schopným zostreliť lietadlo v desaťkilometrovej výške.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies