Kancelária NR SR plánuje kúpiť ozvučovací systém za takmer pol milióna eur

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 10:39 • 2 min
Kancelária NR SR plánuje kúpiť ozvučovací systém za takmer pol milióna eur

BRATISLAVA - Kancelária Národnej rady SR plánuje kúpiť ozvučovací a kongresový systém pre Palác Bratislavského hradu. Odhaduje, že by mal stáť 496.000 eur. O víťazovi by mala rozhodnúť najnižšia cena v elektronickej aukcii. O chystanom nákupe informuje vo vestníku verejného obstarávania.

slovakia

left justify in out

Kancelária chce získať zmluvného partnera, ktorý dodá a namontuje prvky ozvučovacieho a kongresového systému. "Dodanie ozvučovacieho a kongresového systému bude zahŕňať inštaláciu komponentov a koncových zariadení na už existujúci káblový rozvod, akustické meranie priestoru, nastavenie a programovanie zvukového systému a taktiež akustickú úpravu réžie," vysvetľuje kancelária.

 

Ozvučovací a kongresový systém bude inštalovaný na prízemí Paláca Bratislavského hradu v Rytierskej sále s predsálím a v prislúchajúcich priestoroch. Ďalej v tlačovom stredisku vrátane réžie. "Na prvom poschodí Paláca Bratislavského hradu bude ozvučovací a kongresový systém inštalovaný v reprezentačných priestoroch južného traktu vrátane réžie a v Hudobnej sále s predsálím," opísala kancelária.

 

Pripomína, že v druhom polroku 2016 bude Slovenská republika predsedať Európskej únii a preto je nevyhnutné dôstojne pripraviť a technicky vybaviť priestory Paláca Bratislavského hradu. Práve v nich totiž budú prebiehať galavečery, kultúrne a sprievodné podujatia za účasti najvyšších predstaviteľov štátov EÚ.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies