Kancelária Národnej rady SR pozýva verejnosť na Bratislavský hrad

NETKY.SK • 31 Máj 2014, 13:15 • 2 min
Kancelária Národnej rady SR pozýva verejnosť na Bratislavský hrad

BRATISLAVA - Kancelária Národnej rady SR už túto nedeľu 1. júna pozýva verejnosť na Bratislavský hrad, ktorý otvorí svoju náruč hlavne deťom a ich rodičom. Od 10:00 do 16:00 pripravil parlament v areáli hradu bohatý program.

slovakia

left justify in out

Na pódiu (Čestné nádvorie pri soche Svätopluka) vystúpi s hudobným programom Základná umelecká škola Exnárova Bratislava. Popoludní vystúpi detský folklórny súbor Čečinka a Bratislavské bábkové divadlo pripravilo pre deti predstavenie Perníková chalúpka. Nádvorie hradu bude patriť historickému šermu v podaní Skupiny URSUS.

V paláci hradu čakajú na deti tvorivé dielne, kde si budú môcť vyrobiť šperky z drôtu a korálok, vytvoriť bábky do bábkového divadla s tematikou Bratislavského hradu, a pre mamičky a oteckov vyrobiť kráľovské mafinové kvety z papiera a aranžérskych stužiek. Nájdu tu aj maľovanie na tvár a pre mamičky sme pripravili dekoratívne líčenie. Zvieratká z balónov a všeličo iné vymodeluje deťom balónový kúzelník.

 

Východná terasa bude príťažlivá pre najmenšie deti, ktoré tu nájdu nafukovací hrad, šmykľavku a vystúpenie Sokoliarskej skupiny Sv. Bavona z Banskej Bystrice. Tie smelšie sa budú môcť odfotografovať s dravcami na rukách. Rozprávkové postavičky Snehulienku, princa, Šmolka a Šmoulinku, stredovekého šaša stretnú deti v celom areáli hradu.

 

Na Západnej terase si môžu deti vyskúšať jazdu na elektrických motorkách a čakať na nich budú aj skákacie atrakcie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies