Kancelária chystá súťaž na informačný systém pre Bratislavský hrad

NETKY.SK • 7 Marec 2015, 14:47 • 2 min
Kancelária chystá súťaž na informačný systém pre Bratislavský hrad

BRATISLAVA - Kancelária Národnej rady SR chystá súťaž na informačný systém pre národnú kultúrnu pamiatku Bratislavský hrad.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ neuviedla cenu, ktorú by podľa jej odhadov mohol systém stáť. Informuje však, že o víťazovi rozhodne najnižšia cena v elektronickej aukcii.

 

Z tendra má vzísť zmluvný partner, ktorý vyrobí, dodá a namontuje prvky informačného systému pre interiér Paláca Bratislavského hradu a pre exteriér areálu Bratislavského hradu. Hrad sa v súčasnosti rekonštruuje.

 

"Primárnym účelom informačného systému je označenie jednotlivých objektov a vstupov do areálu národnej kultúrnej pamiatky Bratislavský hrad a taktiež označenie jednotlivých miestností, objektov, prvkov a priestorov interiéru Paláca Bratislavského hradu," uvádza kancelária.

 

Označenia majú slúžiť na orientáciu návštevníkov a majú poskytovať informácie o jeho histórii, archeologických nálezoch, historických relikviách a zaujímavostiach.

 

Rozsah prvkov informačného systému podľa projektovej dokumentácie tvoria informačné interiérové prvky ako informačné tabule - stojany, tabule montované na stene, piktogramy, tabuľky na označenie miestností, informačné tabuľky do výťahových kabín, označenie dverí i schodov.

 

Patria tam aj informačné exteriérové prvky ako exteriérové tabuľky z oceľového plechu, bilbordy, popisné tabule, informačné tabule, prenosné tabule.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies