Kancelária bude rekonštruovať Častú - Papierničku

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 13:15 • 2 min
Kancelária bude rekonštruovať Častú - Papierničku

BRATISLAVA - Kancelária Národnej rady SR bude rekonštruovať účelové zariadenie Častá - Papiernička. Výmena okien a balkónov v ubytovacom objekte má stáť 35 928,96 eura s DPH.

slovakia

left justify in out

Zákazku na základe prieskumu trhu vyhrala firma PROFIS s.r.o.. V Častej-Papierničke vymenia 80 okien a 20 balkónových dverí. Nové okná a balkóny musia byť minimálne päťkomorové, s tromi tesneniami.

 

Kancelária si objednala demontáž, odvoz a likvidáciu pôvodných okien, výrobu, dodávku a montáž okien a balkónových dverí ako aj murárske práce. Za 228 kusov okien, balkónových dverí, vonkajších a vnútorných parapet zaplatí Kancelária NR SR 26 136,96 eura s DPH, dovoz, montáž okien a murárske práce vyjdú na zhruba 9 000 eur a odvoz okien a ďalšieho stavebného odpadu bude stáť 729 eur s DPH. Vyplýva to z údajov zverejnených v Centrálnom registri zmlúv. 

 

Účelové zariadenie Častá - Papiernička s kapacitou 158 lôžok a 22 prísteliek slúži predovšetkým Národnej rade SR a jej orgánom, parlamentným stranám a hnutiam na zabezpečovanie konferencií, odborných seminárov, školení a iných spoločenských podujatí. Okrem toho účelové zariadenie zabezpečuje aj rekreačné pobyty pre poslancov a zamestnancov NR SR. V čase, keď zariadenie nie je využité na spomínané účely, môžu sa voľné kapacity poskytnúť i na akcie cestovného ruchu. Viacúčelovosť 6,4 ha upraveného areálu situovaného v horskom prostredí malokarpatskej oblasti ponúka možnosť organizovania vzdelávacích a spoločenských akcií pre domácu i zahraničnú klientelu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona