Kanadský spevák Michael Bublé bude dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 10:00 • 2 min
Kanadský spevák Michael Bublé bude dvojnásobným otcom

OTTAWA - Kanadský spevák Michael Bublé a jeho manželka, modelka Luisana Lopilato, budú mať druhé dieťa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný interpret to oznámil prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde zverejnil krátke video. V ňom vidieť prvorodeného syna dvojice, 22-mesačného Noaha, a spevákovu 28-ročnú partnerku. „Kto to tam je?“ spýtal sa Bublé syna. „Bábätko!“ odvetil Noah a ukázal na mamino odhalené brucho.


„Ja a moja žena by sme chceli mať tri alebo štyri, päť detí, teda ak sa nám dostane takého požehnania. Ak to nepôjde prirodzenou cestou, spravíme to inak - adoptujeme si ich,“ povedal spevák v júni pre magazín People.


Michael Bublé vydal zatiaľ osem štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011) a To Be Loved (2013). S poslednými štyrmi menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte tri živáky a deväť EP. Získal napríklad štyri Grammy a 12 Juno Awards. Argentínsku herečku, modelku a speváčku Luisanu Lopilato si vzal za manželku v marci 2011.
Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona