Kanadský hudobník Mac DeMarco vystúpi v Prahe aj Viedni

NETKY.SK • 1 Február 2017, 14:06 • 2 min
Kanadský hudobník Mac DeMarco vystúpi v Prahe aj Viedni

PRAHA - Kanadský spevák a hudobník Mac DeMarco sa predstaví v auguste v Česku a Rakúsku. Dvadsaťšesťročný rodák z Britskej Kolumbie vystúpi najprv 13. augusta v pražskej Meet Factory a o dva dni neskôr v Arene Wien.

slovakia

left justify in out

Medzitým odohrá ešte koncert na festivale Sziget v Budapešti. Vystúpenia budú súčasťou jeho európskeho turné k pripravovanému albumu This Old Dog, ktorý vyjde 5. mája.

 


Mac DeMarco, vlastným menom Vernor Winfield McBriare Smith IV., sa pohybuje na scéne od roku 2008. Prvú štúdiovku Ying Yang ponúkol v roku 2010, pričom ju vydal pod pseudonymom Makeout Videotape. Pod týmto menom uviedol na trh aj štyri EP nahrávky a kompiláciu Eyeballing (2010) a následne začal vystupovať ako Mac DeMarco. V roku 2012 mu vyšiel album 2, po ktorom nasledovala štúdiovka Salad Days (2014). Okrem toho má na konte aj nahrávky Rock And Roll Night Club (2012) či Another One (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona