Kanadská kapela Rush vydá reedíciu albumu 2112

NETKY.SK • 7 November 2016, 14:10 • 2 min
Kanadská kapela Rush vydá reedíciu albumu 2112

OTTAWA - Kanadská rocková kapela Rush vydá 16. decembra reedíciu albumu 2112 (1976).

slovakia

left justify in out

Novinka sa dostane na trh na dvoch CD, pričom jeden nosič bude obsahovať remastrovanú verziu pôvodnej nahrávky a druhé CD ponúkne bonusový materiál, ako napríklad coververzie hitov skupiny v podaní formácie Alice in Chains, hudobníka Stevena Wilsona alebo Davida Grohla a Taylora Hawkinsa z kapely Foo Fighters. Priložené DVD ponúkne záznam koncertu Rush v Capitol Theatre z roku 1976, video k piesni Overture, na ktorej spolupracovali Grohl, Hawkins a producent Nick Raskulinecz a tiež retrospektívny pohľad na album vrátane rozhovoru s gitaristom skupiny Alexom Lifesonom. Super Deluxe edícia bude obsahovať okrem dvoch CD a DVD aj tri vinylové platne a ďalšie bonusy.


Kapela Rush vznikla v roku 1968 a v súčasnosti v nej pôsobia aj Geddy Lee a Neil Peart. Prvý, eponymný album uviedli na trh v roku 1974 a zatiaľ poslednú štúdiovku Clockwork Angels v júni 2012. Medzi ich úspešné single patria napríklad Limelight, New World Man, Nobody's Hero alebo Test for Echo. Formáciu v roku 1994 uviedli do Kanadskej hudobnej siene slávy a v roku 2013 do Rock'n'rollovej siene slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies