Kanaďania si dajú načas, nomináciu oznámia 7. januára

NETKY.SK • 4 December 2013, 11:02 • 2 min
Kanaďania si dajú načas, nomináciu oznámia 7. januára

CALGARY - V poslednej možnej chvíli zverejní jeden z favoritov mužského olympijského hokejového turnaja svoju nomináciu do Soči 2014. Kanaďania oznámia menoslov hráčov 7. januára o 12.00 východoamerického času (18.00 SEČ).

slovakia

left justify in out

Javorové listy využívajú možnosť, ktorú im dala Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) po dohode s NHL. Pôvodne mali byť nominácie známe do konca roka 2013, na žiadosť európskych federácií však termín posunuli o týždeň.

Zostavovatelia kanadského výberu čas navyše využijú na pozorné sledovanie liečenia Stevena Stamkosa z Tampy Bay. Aj pre zranenie opory Lightning posunuli termín nominácie na poslednú možnú chvíľu. Zimné olympijské hry 2014 sa uskutočnia od 7. do 23. februára, mužský hokejový turnaj sa v Soči bude hrať za účasti dvanástich tímov od 12. februára. 

Okrem Kanaďanov už termín nominácie zverejnili aj Američania, ktorí tak chcú urobiť pred Winter Classic na Nový rok v Detroite. Informácie zverejnil web TSN. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona