Kanaďania rozbili sklo na hydrante, Crosby bez ochranky

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 09:40 • 2 min
Kanaďania rozbili sklo na hydrante, Crosby bez ochranky

PRAHA - Kanadským hokejistom sa podarilo počas rozcvičky v O2 Arene v Prahe rozbiť sklo na hydrante. Podľa športového šéfa šampionátu Jana Černého hrali Kanaďania futbal. Černý musel riešiť ešte jednu záležitosť ohľadom Sidneyho Crosbyho.

slovakia

left justify in out

Hviezdny Kanaďan sa chcel po zápase stretnúť s otcom, ktorý bol vo VIP lóži. "Vzal som Sidneyho tak, aby sa nemusel predierať pomedzi fanúšikov a mohli sa vidieť," prezradil pre český denník Sport Černý, podľa ktorého nemali Kanaďania po oznámení nominácie hviezdy Pittsburghu Penguins na šampionát veľké požiadavky.

 

Organizátori museli riešiť len jednu náročnejšiu vec v súvislosti s Kanaďanmi. "Museli sme vymyslieť, ako do takto stráženej haly dostať po zápasoch 24 kusov pizze. To bola trocha náročnejšia úloha, ale aj tá sa podarila," uviedol pre Sport kanadský ´team host´ Jan Fišera. Sprievodca výpravy javorového listu hovorí, že zámorskí hráči sú nadšení z Prahy i O2 Areny. Výprava je ubytovaná v hoteli Clarion, do ktorého sa dostanú len akreditované osoby. K hráčom nemá prístup nikto nepovolaný.

 

Crosby v Prahe nemá ani vlastnú ochranku. "Nie je to potrebné. Pochopiteľne, sme pripravení aj na tento variant, ak by to bolo nutné," dodal pre Sport Fišera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona