Kanaďania George a Carol sa zosobášili po 75 rokoch od prvého bozku!

NETKY.SK • 27 November 2013, 10:04 • 2 min
Kanaďania George a Carol sa zosobášili po 75 rokoch od prvého bozku!

OTTAWA - Kanaďania George Raynes a Carol Harris sa zosobášili po 75 rokoch od momentu, keď si dali prvú pusu.

slovakia

left justify in out

Obaja majú 83 rokov a poznajú sa od roku 1936, keď spolu hrali v školskej hre Sleeping Beauty, ktorá bola spracovaním príbehu o spiacej Šípkovej Ruženke. V tom čase však ešte netušili, že táto hra bude pre ich životy dôležitá.

Raynes pre portál CBC News povedal, že jeho úlohou v hre nebolo pobozkať Harris, no keďže bol nezbedný, dal jej poriadny bozk. "Ona vyskočila ako vyplašená srnka, poznáte to... Takže bola prvým dievčaťom, ktoré som pobozkal," dokončil čerstvý ženáč. 

George sa po strednej škole odsťahoval do Toronta, oženil sa a založil si rodinu. Stále však zostal v kontakte s Carol, ktorá sa nikdy nevydala. "Bolo obdobie, keď som si myslela, že zostanem navždy sama. Keď máte 80 a ste stále osamote, začnete veriť tomu, že to takto bude až do vášho odchodu," opísala svoje pocity Carol. V júni, niekoľko mesiacov po tom, ako zomrela Raynesova prvá manželka, sa dôchodca vrátil späť do rodného mesta Saint John, aby si ho ešte posledný raz popozeral a pospomínal na staré časy. Počas návštevy sa však stretol so svojou dávnou kamarátkou. Znova sa z nich stali priatelia a ich vzťah čoskoro prerástol do niečoho hlbšieho. 

Carol vraj od Georgea dostala návrh, ktorý sa nedal odmietnuť. Raynes ju požiadal o ruku v reštaurácii v Ontáriu a ona s návrhom okamžite súhlasila. Zosobášili sa v sobotu v meste, kde spolu vyrastali. Georgeov syn Peter dokonca šiel svojmu otcovi za svedka. "Pripomenul mi, že sme spolu strávili pekné chvíle a že sme vždy boli dobrými kamarátmi, tak prečo by sme nemohli stráviť zvyšok našich životov spolu," povedala Harris pre CBC News. "To, že sa dvaja ľudia rozhodnú zostať spolu po zvyšok života, je čím ďalej tým vzácnejšie. Pre nás to bolo ako rozprávka. Nakoniec som našla svojho princa," povedala Carol magazínu People. "Ako kráska a zviera," dodal so smiechom George. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies