Kanaďan Peckham do extraligovej Banskej Bystrice

NETKY.SK • 30 December 2014, 12:38 • 2 min
Kanaďan Peckham do extraligovej Banskej Bystrice

BANSKÁ BYSTRICA - Slovenský extraligový hokejový tím HC '05 Banská Bystrica angažoval kanadského obrancu so skúsenosťami z NHL Thea Peckhama.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný bek by premiérovo mohol nastúpiť za "baranov" v nedeľu 4. januára v derby na ľade Zvolena. Theo Peckham začal sezónu 2014/2015 v súťaži ECHL v klube Wichita Thunder, v ktorom bol kapitán a odohral 26 duelov s bilanciou 2 góly a 6 asistencií. V minulosti si zahral aj v NHL, za Edmonton Oilers absolvoval 160 zápasov (4+13).

 

"Potrebovali sme vystužiť obranu pred záverom sezóny. Nechceme riešiť posily tesne pred záverom prestupového termínu. Chceme mať širší káder pred play-off, preto padla voľba na Peckhama už teraz. Máme momentálne slušných ofenzívnych obrancov, potrebovali sme silný defenzívny typ. Peckham by ním mal byť,“ povedal pre agentúru SITA športový manažér HC '05 Vlastimil Plavucha a doplnil, že ešte je potrebné dotiahnuť administratívne záležitosti. Peckham ešte nepodpísal zmluvu, no s vedením klubu sa dohodol na spolupráci do konca súťažného ročníka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona