VIDEO Kanaďan Giroux o bývalom spoluhráčovi: Jágr? Kto to je?

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 11:30 • 2 min
VIDEO Kanaďan Giroux o bývalom spoluhráčovi: Jágr? Kto to je?

PRAHA - V tábore kanadských hokejistov vládne pred pondelkovým zápasom s Českom na svetovom šampionáte v Prahe dobrá nálada.

slovakia

left justify in out

Zámorský tím sa na tento súboj naladil nedeľňajším víťazstvom 10:0 nad Nemeckom, tromi bodmi sa na demolácii podieľal aj kapitán Philadelphie Claude Giroux. V pondelok nastúpi proti klubovému spoluhráčovi Jakubovi Voráčkovi i bývalému parťákovi Jaromírovi Jágrovi, ktorý sa stal cez víkend najstarším strelcom gólu v histórii MS.


"Jágr? Kto to je?", odpovedal podľa webu iDnes.cz Giroux na otázku o českej hviezde, následne sa zasmial a s úsmevom odišiel do kabíny. Ešte predtým však stihol porozprávať o Jakubovi Voráčkovi. "Prehodili sme v sobotu pár slov. Sme veľmi dobrí priatelia, som nadšený, že nastúpim proti nemu. Celý rok by si zo mňa robil srandu, keby Česi vyhrali. Ale to sa nestane," dodal podľa iDnes.cz Giroux.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona