Kanada v prípade absencie hráčov NHL nemá záložný plán pre Soči

NETKY.SK • 30 Január 2014, 11:17 • 2 min
Kanada v prípade absencie hráčov NHL nemá záložný plán pre Soči

VANCOUVER - Zástupcovia strešnej organizácie kanadského hokeja nemajú záložný plán v prípade, že vedenie NHL z bezpečnostných dôvodov neuvoľní hráčov na olympijský turnaj v ruskom Soči.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom prezident Hockey Canada Bob Nicholson a dodal: "Chystáme sa pripraviť si všetko vo štvrtok." Zástupca komisára NHL Bill Daly v predchádzajúcich dňoch uviedol, že vedenie súťaže zváži uvoľnenie hráčov vo svojej pôsobnosti, ak sa do 9. februára stane niečo veľmi zásadné. Daly zároveň neočakáva, že k podobnému kroku sa budú musieť uchýliť.

Nicholson v stredu uviedol, že vedenie Hockey Canada nie je v kontakte s hráčmi pôsobiacimi v Európy, ktorí by v prípade potreby mohli zaskočiť za svojich zámorských kolegov. Mužský olympijský turnaj v Soči sa začne 12. februára a finálový duel je na programe o jedenásť dní neskôr. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies