Kanada na MS pod vedením Billa Petersa z Caroliny

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 11:10 • 2 min
Kanada na MS pod vedením Billa Petersa z Caroliny

OTTAWA - Kanadskú hokejovú reprezentáciu povedie na májových majstrovstvách sveta v Rusku Bill Peters, kormidelník klubu zámorskej NHL Carolina Hurricanes.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol portál TSN.ca, podľa ktorého by túto správu mala organizácia Hockey Canada zverejniť v utorok. Päťdesiatjedenročný Peters sa stal hlavným trénerom Caroliny v lete 2014, predtým pracoval ako asistent Mika Babcocka v Detroite. V septembri bude na Svetovom pohári v Toronte opäť pomáhať Babcockovi. Na minuloročných MS v Ostrave zastával funkciu asistenta. V minulosti viedol aj kanadské mládežnícke výbery na medzinárodných podujatiach. Kanada sa na svetovom šampionáte predstaví v základnej B-skupine v Petrohrade, postupne nastúpi proti výberom USA, Maďarska, Bieloruska, Nemecka, Slovenska, Francúzska a Fínska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona