Kanada je pripravená na senzáciu: Defoe do Toronta

NETKY.SK • 9 Január 2014, 09:56 • 2 min
Kanada je pripravená na senzáciu: Defoe do Toronta

TORONTO - Jermain Defoe spojil svoju futbalovú budúcnosť s klubom severoamerickej MLS (Major League Soccer) Toronto FC.

slovakia

left justify in out

Podľa kanadských médií ho už v pondelok predstavia ako novú akvizíciu tímu, potom sa vráti do Tottenhamu Hotspur, kde bude k dispozícii až do 1. marca. Následne sa začne pripravovať na sezónu v zámorí. Torontský klub zatiaľ na svojej oficiálnej stránke tajnostkársky avizuje na pondelok oznámenie "obrovskej senzácie".

Kanadské športové spravodajstvo TSN Sports referuje, že Defoe by mal počas víkendu pricestovať do krajiny, aby skompletizoval dohodu. Tottenham by mal za prestup zinkasovať odstupné 10 miliónov amerických dolárov, hráč si na druhej strane Atlantiku zarobí 150-tisíc USD týždenne. Spolu s ním môže Toronto obliecť do svojho dresu aj Američana Michaela Bradleyho, ktorý doteraz pôsobil v AS Rím. 

Tridsaťjedenročný útočník Defoe reprezentoval Anglicko v 55 zápasoch. Klubovú kariéru začínal vo West Hame, ale najväčšiu jej časť strávil v Tottenhame, za ktorý odohral spolu 361 zápasov a strelil 142 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies