Kana-Biyik nenapodobní otca, vypadol z nominácie Kamerunu

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 15:41 • 2 min
Kana-Biyik nenapodobní otca, vypadol z nominácie Kamerunu

YAUONDÉ - Jean Armel Kana-Biyik zatiaľ nenapodobní svojho otca a nebude štartovať na finálovom turnaji futbalových MS. Tréner Volker Finke ho nezaradil do konečnej nominácie na šampionát do Brazílie.

slovakia

left justify in out

Finke finalizoval káder niekoľko hodín po remíze Kamerunu 2:2 v prípravnom dueli na pôde Nemecka a okrem obrancu Kanu-Biyika, ktorého trápilo v záverečnej príprave zranenie stehna, vyradil aj útočníka Mohamadou Idrissoua, brankára Guy-Rollanda Assembeho, stredopoliara  Raoula Cedrica Loea a obrancu Gaetena Bonga.

 

Otec Kanu-Biyika Andre hral na MS v rokoch 1990 a 1994, jeho strýko Francois Omam-Biyik zasa na šampionáte v roku 1990 v Taliansku strelil otvárací gól proti obhajcom trofeje z Argentíny. Kamerun sa tentoraz v základnej A-skupine stretne s Mexikom, Chorvátskom a Brazíliou.

Konečná nominácia Kamerunu na MS:
Brankári: Loic Feudjou (Coton Sport), Charles Itandje (Konyaspor), Sammy Ndjock (Fethiyespor)
Obrancovia: Benoit Assou-Ekotto (Tottenham Hotspur), Henri Bedimo (Olympique Lyon), Aurelien Chedjou (Galatasaray), Cedric Djeugou (Coton Sport), Nicolas Nkoulou (Olympique Marseille), Dany Nounkeu (Besiktas), Allan Nyom (Granada)
Stredopoliari: Enoh Eyong (Antalyaspor), Jean Makoun (Stade Rennes), Joel Matip (Schalke 04), Stephane Mbia (Sevilla), Benjamin Moukandjo (Nancy), Landry Nguemo (Girondins Bordeaux), Edgar Salli (Racing Lens), Alexandre Song (Barcelona)
Útočníci: Vincent Aboubakar (Lorient), Eric-Maxim Choupo Moting (Mainz), Samuel Eto'o (Chelsea), Fabrice Olinga (Malaga), Achille Webo (Fenerbahce)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies