Kampaň hodnotí Fico ako štandardnú, priniesla veľa informácií

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 14:41 • 2 min
Kampaň hodnotí Fico ako štandardnú, priniesla veľa informácií

BRATISLAVA - Premiér a prezidentský kandidát Robert Fico hodnotí predvolebnú kampaň ako štandardnú, ktorá priniesla množstvo informácií.

slovakia

left justify in out

„Keby kampaň nebola, tak o pánovi Kiskovi nevieme nič. O mne ste vedeli všetko a nič nové ste sa v kampani nedozvedeli, lebo prakticky nič nové nemohlo prísť,“ vyhlásil Fico na tlačovej besede. Pred kamery s ním prišli aj piati podpredsedovia Smeru-SD Dušan Čaplovič, Robert Kaliňák, Peter Kažimír, Marek Maďarič a Pavol Paška. Okrem premiéra rečnil len minister kultúry. Fico to na záver zdôvodnil tým, že je šéfom volebného štábu.

 

Sťažovať sa na antikampaň je podľa Fica zbytočné. „Ak sa má niekto sťažovať na antikampaň, tak som to ja. Slovensko je oblepené bilbordmi proti mojej osobe, čo sa deje na sociálnych sieťach, v niektorých médiách..., ale ja sa nesťažujem,“ uviedol. Smer-SD podľa Ficových slov neminul na antikampaň ani cent. Ľudí vyzval voliť s tým, že on ponúka pokoj, spoluprácu a sociálny zmier. Tieto voľby považuje za najmenej predvídateľné, aké zažil. 

 

Ak by Fico zvíťazil, jeho nástupca by mal podporu ostatných podpredsedov, vyhlásil Maďarič. „Urobili sme dohodu, že to bude niektorý z ďalších lídrov našej strany a je urobené ešte dôležitejšie rozhodnutie - o tom, kto bude predsedom, rozhodnú vecné argumenty a naša vzájomná dohoda, kde osobné ambície nebudú zohrávať rozhodujúcu úlohu,“ vravel. „Ktokoľvek z nás to bude, dostane sa mu podpora všetkých ostatných,“ dodal. Smer-SD podľa Maďariča chce garantovať, že naplní ciele svojho vládneho programu bez ohľadu na výsledok volieb. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona