Kamión stajne F1 skončil vo zvodidlách len kúsok od Győru

NETKY.SK • 29 Júl 2019, 17:18 • 2 min
Kamión stajne F1 skončil vo zvodidlách len kúsok od Győru

BRATISLAVA - Formula 1 sa nám po VC Nemecka prehupla do svojej druhej polovice. Kalendár pretekov je v tejto sezóne tak nabitý, že medzi niektorými závodmi nie je ani jeden voľný víkend.

slovakia

left justify in out

Presne tak je to aj teraz, keď sa všetka technika spoločne s monopostami musí presúvať naprieč Európou z Nemecka len kúsok od Budapešti na legendárny Hungaroring. Väčšina stajní sa rozhodla pre presun po diaľnici, takže je celkom možné, že na hlavných úsekoch v okolí Budapešti zbadáte aj pomaľovaný kamión niektorého z tímov F1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#F1trucks

Príspevok, ktorý zdieľa TrippelAPhoto (@trippelaphoto),

 

Po spackaných víkendových pretekoch by sa Renault vybral na ďalšiu VC čím najskôr, najlepšie aj v priebehu závodu v Nemecku. Obaja jeho jazdci predčasne skončili. Daniel Riciardo pre poruchu motora a Nico Hülkenberg pre vlastnú školácku chybu. A to pritom figuroval na druhom mieste. 

 

 

Veru, osud je niekedy až príliš krutý. Akoby to francúzskej automobilke nestačilo, pri presune do Maďarska havaroval aj jeden z ich kamiónov. Kamión prevážajúci  komponenty stajne Renault dostal na mokrej vozovke šmyk a skončil mimo diaľnice. Prvé správy hovoria o tom, že sa nikomu nič nestalo. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies