Kamil Peteraj považuje za najlepší rok ten normálny

NETKY.SK • 28 December 2019, 10:43 • 2 min
Kamil Peteraj považuje za najlepší rok ten normálny

BRATISLAVA - Slovenský básnik a textár považuje za najlepší rok ten normálny.

slovakia

left justify in out

„Ja k tým rokom, keďže už nie som najmladší, tvrdím jednu vec, že najlepší rok bol taký, ktorý bol normálny, to znamená, že nemal nejaké veľké výkyvy ani smerom hore, ani smerom dolu,“ povedal pre agentúru SITA.

Ten končiaci sa strávil podľa vlastných slov najmä pri práci. „Dá sa povedať, že mi vyšli celkom pekné veci, vyšla mi kniha, vydali sme album k muzikálu Šľahačková princezná, vyšla nádherná kolekcia Mariána Vargu, kde mám väčšinu textov... Som rád, že sa tieto veci vrátili späť z tej minulosti. Čo sa týka zdravia, je to taký ťažký priemer, ale ešte to funguje, a to je celé,“ pousmial sa.

 

img

 

Plány do nového roka si nerobí. „Ja nemám nejaké mega plány, ale na druhej strane vždy dobre padne, keď niečo funguje, hlavne v spojení s vašou minulosťou... Niekedy totiž minulosť toho autora dobehne nie práve v najlepšom a ku mne je celkom láskavá. A mať láskavú minulosť, to považujem v tomto veku za veľkú satisfakciu... Zdá sa, že som nerobil veci úplne nadarmo,“ vyznal sa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona