Kamil Kuzma na dva roky do Spartaka Trnava

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 17:43 • 2 min
Kamil Kuzma na dva roky do Spartaka Trnava

TRNAVA - Stredopoliar Kamil Kuzma podpísal v piatok dvojročnú zmluvu so Spartakom Trnava. V jeho drese môže bývalý hráč MFK Košice nastúpiť už v nedeľňajšom zápase 2. kola futbalovej Corgoň ligy proti AS Trenčín.

slovakia

left justify in out

Funkcionárom Spartaka sa v hektickom týždni pred prvým domácim ligovým zápasom podarilo papierovo sfinalizovať aj príchody Martina Tótha z Liberca a Matica Maruška zo slovinského Mura 05. "Som rád, že môj prestup sa dotiahol a môžem v nedeľu pomôcť chlapcom na ihrisku. Teším sa z príchodu do klubu, budem sa snažiť na ihrisku odviesť čo najlepšiu prácu," povedal pre spartak.sk Kuzma. Veľmi sa teší aj na divácku kulisu. "Navštívil som aj zápas v Senici, kde vládla krásna atmosféra. Fanúšikovia vedia strhnúť mužstvo, dúfam, že podobne to bude vyzerať aj na domácom stretnutí," dodal.

PR manažér Spartaka Marek Ondrejka na margo prestupu povedal: "Káder pre jesennú časť máme uzavretý. Momentálne už s nikým nerokujeme. Hráči, ktorí sú v klube, budú na jeseň bojovať za Spartak. Káder má svoju kvalitu aj charakter, na čo kládol dôraz aj tréner Juraj Jarábek. Teraz je už len otázkou času, aby sa mužstvo zohralo. Chceme v tejto súvislosti požiadať aj fanúšikov o chvíľku strpenia. Do tímu prišlo deväť nových hráčov, určitý čas potrvá kým vytvoria jednoliaty orchester. Už zápas v Senici však naznačil, že poctivou robotou môžeme len napredovať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies