Kamil Kopúnek sa počas lyžovačky stal obeťou neznámeho zlodeja

NETKY.SK • 30 December 2015, 19:06 • 2 min
Kamil Kopúnek sa počas lyžovačky stal obeťou neznámeho zlodeja

DONOVALY – Známy slovenský futbalista Kamil Kopúnek sa stal obeťou krádeže, keď mu neznámy páchateľ odcudzil finančnú hotovosť a osobné veci priamo z izby štvorhviezdičkového hotela Galileo Donovaly.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný futbalista sa v pondelok ubytoval vo štvorhviezdičkovom hoteli Galileo Donovaly, kde spolu s rodinou plánoval zaslúženú lyžovačku po náročnej jesennej časti sezóny v maďarskom klube FC Tatabánya.

 

Ešte v ten istý deň mu však pobyt znechutil neznámy zlodej, ktorý mu z hotelovej izby odcudzil finančnú hotovosť a osobné veci jeho manželky a maloletého syna. Slovenský futbalový reprezentant sa o nepríjemnom incidente vyjadril pre netky.sk.

 

"V pondelok asi o 14.30 sme dorazili do hotela Galileo Donovaly, kde sme si s rodinou plánovali zalyžovať. V utorok okolo 12. hodiny, keď náš syn mal mať lyžiarsky výcvik, sme zistili, že nám vykradli izbu. Okamžite sme kontaktovali pracovníkov hotela a bola privolaná polícia. Nebolo zistené žiadne násilné vniknutie a pravdepodobne sa to stalo počas našej pondelkovej večere. V celej záležitosti ma zastupuje renomovaná advokátska kancelária GHS Legal a verím, že vedenie hotela sa k celému incidentu postaví korektne," povedal pre netky.sk Kamil Kopúnek.

 

img

 

Riaditeľa hotela Galileo Donovaly Petra Straku tento nepríjemný incident mrzí a prisľúbil, že v súčinnosti s políciou túto udalosť prešetria. "Čakáme na výsledky vyšetrovania polície, ktorej po vyžiadaní poskytneme veškeré kamerové záznamy z nášho hotela. Privolaná hliadka na mieste skontrolovala kamery, na ktorých by mohol byť zachytený páchateľ."

 

"Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie pre zločin krádeže a prečin porušovania domovej slobody. Neznámy páchateľ v čase od 17.30h 28.12. do 12.00h 29.12. v hoteli na Donovaloch z izby na prvom poschodí ukradol kabelku, v ktorej bola peňaženka, slnečné okuliare a osobné doklady. Z ďalšej peňaženky ukradol peniaze. Poškodeným manželom vznikla krádežou škoda odhadnutá na 2.700 Eur. Prípad je v štádiu vyšetrovania a za tieto skutky hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov," informovala netky.sk banskobystrická policajná hovorkyňa PhDr. Mária Faltániová.

 

Prípad budeme naďalej sledovať.

 

img

 

Kamil Kopúnek je slovenský futbalista, ktorý svoju profesionálnu kariéru začal od roku 2002 v tíme Spartaka Trnava, kde futbalovo vyrastal. V roku 2006 bol povolaný do slovenskej reprezentácie a debutoval v zápase na pôde Francúzska, ktorý Slovensko senzačne vyhralo 2-1. Prvý reprezentačný gól zaznamenal 29. mája 2010 v priateľskom zápase proti Kamerunu a vzápätí bol nominovaný do tímu na MS 2010 v JAR. Trénerovi oplatil dôveru 24. júna v zápase skupinovej fázy proti Taliansku, keď v 89. minúte strelil tretí gól Slovenska a po výsledku 3-2 tak definitívne ukončil pôsobenie úradujúcich majstrov sveta na tomto šampionáte.

 

Od roku 2010 vystriedal Kopúnek niekoľko európskych tímov, keď hral v ruskom Saturne Moskovská oblasť, talianskom Bari, Slovane Bratislava, azerbajdžanskom Ravan Baku, maďarskom Haladási či českej Zbrojovke Brno. V súčasnosti je kapitánom maďarského tímu FC Tatabánya.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies