Kamerunský útočník Tawamba by sa mohol vrátiť do Zlatých Moraviec

NETKY.SK • 10 November 2016, 13:34 • 2 min
Kamerunský útočník Tawamba by sa mohol vrátiť do Zlatých Moraviec

BRATISLAVA - Aktuálne posledné mužstvo tabuľky futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 ViOn Zlaté Moravce - Vráble by opäť mohol posilniť Léandre Tawamba.

slovakia

left justify in out

Kamerunský útočník zamieril v marci tohto roka zo Zlatých Moraviec do Kajratu Almaty, no v kazašskom mužstve dlho nevydržal. Po skončení sezóny v Kazachstane s klubom rozviazal zmluvu. "V závere som už nedostával toľko priestoru, ako by som si predstavoval, prestalo sa mi dariť aj strelecky," vysvetlil Tawamba, ktorého prvé kroky viedli naspäť do Zlatých Moraviec, kde predtým pôsobil takmer rok. "Prišiel som v rámci dovolenky a vo ViOn-e mi dovolili trénovať s mužstvom. Teším sa, pomôže to mne a verím, že aj chalanom. Viacerých tu ešte poznám z nášho spoločného pôsobenia v klube. Nie je ich však veľa, káder sa značne obmenil," povedal 26-ročný zakončovateľ, ktorý si na Slovensku obliekol aj dres Nitry a Ružomberka.

 

V minulej sezóne nastrieľal Tawamba v drese Zlatých Moraviec v devätnástich zápasoch 11 gólov. Ak by na začiatku jarnej časti neodišiel, s určitosťou by bojoval o korunu kráľa strelcov Fortuna ligy. Jeho góly by sa Zlatomoravčanom teraz náramne hodili, keďže ich ofenzíva je momentálne druhá najslabšia v súťaži. Pre zlé výsledky prišlo nedávno aj k trénerskej zmene, bývalý kormidelník ViOn-u Juraj Jarábek nahradil Petra Gergelyho. "Nevylučujem ani moje ďalšie pôsobenie v Zlatých Moravciach. Vo futbale je možné všetko. Zatiaľ nechávam všetko otvorené. Uvidíme, čo sa stane počas zimy," dodal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies