Kamerunský útočník Eto'o vyradený z kádra Antalyasporu, lebo sa posťažoval na rasizmus

NETKY.SK • 21 September 2016, 17:33 • 2 min
Kamerunský útočník Eto'o vyradený z kádra Antalyasporu, lebo sa posťažoval na rasizmus

BRATISLAVA - Turecký futbalový klub Antalyaspor vyradil z kádra skúseného kamerunského útočníka Samuela Eto'oa po tom, čo si 35-ročný Afričan na sociálnej sieti posťažoval na rasizmus.

slovakia

left justify in out

"Možno ma niektorí ľudia nerešpektujú, lebo som čierny. Nemienim však klesnúť z úrovne, ktorú som za osemnásť rokov vo futbale dosiahol," napísal na instagrame vedľa zoznamu pôct, ktoré počas kariéry pozbieral.

 

Podľa tureckých médií Eto'o nepriamo kritizoval šéfa klubu Aliho Safaka Öztürka, čo však hráč odmietol. Kamerunčan sa dozvedel, že nebude súčasťou kádra, kým sa záležitosť neprešetrí. "Nijaký hráč nie je nad záujmami Antalyasporu. Každý musí poznať svoje miesto," vyhlásil Öztürk.

 

Eto'o v júni 2015 podpísal s klubom kontrakt na tri roky. V minulosti pôsobil v FC Barcelona, FC Chelsea či Interi Miláno. Informácie zverejnil web independent.co.uk.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona