Kamerunčan Eto'o dočasným trénerom Antalyasporu

NETKY.SK • 16 December 2015, 18:05 • 2 min
Kamerunčan Eto'o dočasným trénerom Antalyasporu

ANKARA - Kamerunčan Samuel Eto'o sa stal novým dočasným trénerom tureckého futbalového klubu Antalyaspor.

slovakia

left justify in out

Skúsený 34-ročný útočník prišiel do krajiny polmesiaca v júni a s Antalyasporom podpísal trojročnú hráčsku zmluvu. Po odchode trénera Yusufa Simseka však dostane príležitosť zaujať vedenie svojimi manažérskymi schopnosťami.

 

Pomáhať mu pri tom bude technický riaditeľ klubu Mehmet Ugurlu. "Eto'o a Ugurlu budú mať na starosti tréningový proces. Mužstvo povedú v zápasoch ako tréneri do momentu, keď nájdeme nového kouča," povedal pre tureckú agentúru DHA prezident Antalyasporu Gultekin Gencer.

 

Ďalší krok v Eto'ovej kariére podporil aj jeho bývalý spoluhráč z kamerunskej reprezentácie Patrick M'Boma. "Viem, že stať sa trénerom bolo v jeho plánoch. Zdôveril sa mi s tým pred pár rokmi. Sám som ale zvedavý, či na to bude mať trpezlivosť. Samuel je však osobnosť, má množstvo skúseností a preto si myslím, že môže byť dobrým koučom," povedal M'Boma pre BBC Sport.

 

Antalyasporu patrí po pätnástich kolách tureckej Super Lig deviate miesto so ziskom 20 bodov. Na vedúci Besiktas stráca 15 bodov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies