Kamerun posledný na zozname. Čaká ho Čile aj Nemecko

NETKY.SK • 6 Február 2017, 16:31 • 2 min
Kamerun posledný na zozname. Čaká ho Čile aj Nemecko

KAZAŇ - Futbalisti Kamerunu ako čerství šampióni Afriky skompletizovali zoznam účastníkov letného Pohára konfederácií v Rusku (17. júna - 2. júla 2017).

slovakia

left justify in out

Ich súpermi v základnej B-skupine budú hráči Čile (juhoamerický majster), Austrálie (ázijský majster) a mužstvo úradujúceho majstra sveta Nemecka. Novembrový žreb v Kazani rozhodol aj o tom, že v A-skupine si domáci Rusi zmerajú sily s výbermi Portugalska (európsky šampión), Mexika (majster Severnej a Strednej Ameriky a karibskej oblasti) a Nového Zélandu (majster Oceánie).

 

Do semifinále postúpia dva najlepšie tímy z každej zo základných skupín, bude sa hrať aj o 3. miesto. Hostiteľskými mestami Pohára konfederácií sú Kazaň, Moskva, Petrohrad a Soči, finále odohrajú 2. júla v Petrohrade. Podujatie je tradičnou generálkou pred majstrovstvami sveta, tie sú na programe o rok neskôr. Posledné tri edície Pohára konfederácií (2005, 2009, 2013) ovládla Brazília, ktorá sa v Rusku nepredstaví.

Zloženie základných skupín letného futbalového Pohára konfederácií v Rusku (17. júna - 2. júla 2017) podľa novembrového žrebu v Kazani:
A-skupina: Rusko, Nový Zéland, Portugalsko, Mexiko
B-skupina: Kamerun, Čile, Austrália, Nemecko



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies