Kamenár s jednozápasovým dištancom

NETKY.SK • 13 November 2015, 16:58 • 2 min
Kamenár s jednozápasovým dištancom

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala brankára FC Spartak Trnava Ľuboša Kamenára, vylúčeného za podrazenie súpera vo vyloženej gólovej príležitosti v domácom zápase 16. kola najvyššej súťaže Fortuna ligy proti MFK Skalica, nepodmienečným pozastavením výkonu športovej činnosti na jedno súťažné stretnutie od 7. novembra 2015.

slovakia

left justify in out

Hráč OFK Dunajská Lužná Filip Chromý, ktorý po dvoch napomenutiach žltou kartou videl "červenú" v dueli 16. kola Doxxbet II. ligy skupina západ v Banskej Bystrici proti domácej Dukle, dostal jednozápasový dištanc od 8. 11. 2015. Na základe vlastných zistení a stanoviska komisie rozhodcov SFZ upustila "disciplinárka" od prijatia disciplinárneho opatrenia voči hráčovi TJ Iskra Borčice Tomášovi Bagimu, ktorý bol vylúčený v zápase 16. kola Doxxbet II. ligy skupina západ v Seredi s ŠKF.


Nepodmienečné pozastavenie výkonu športovej činnosti na jedno súťažné stretnutie za päť napomenutí žltou kartou majú od 8. novembra Miroslav Pipíška (Dunajská Lužná), Michal Hambalek (Šaľa) a Dávid Huszár (ŠK Senec). Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v novej úradnej správe.


DK SFZ žiada trénera MFK Ružomberok Ladislava Pecka o podrobné písomné stanovisko k porušeniu povinnosti uloženej v predchádzajúcom uznesení (zákaz vstupu do šatní, technickej zóny vrátane lavičky náhradníkov a zákaz styku s delegovanými osobami), v súvislosti so stretnutím 16. kola Fortuna ligy v Žiline s domácim MŠK v termíne do 18. novembra.


Členovia disciplinárnej komisie SFZ zobrali na vedomie stanovisko MFK Ružomberok a FK Dukla Banská Bystrica a rozhodli sa uložiť týmto klubom ochranné opatrenie, spočívajúce v zákaze vstupu osoby identifikovanej klubom (p. Andrej Danček na štadión MFK Ružomberok počas majstrovských stretnutí Fortuna ligy a p. Ivan Bariak na štadión FK Dukla Banská Bystrica počas majstrovských stretnutí Doxxbet II. ligy), do 30. júna 2016.
Na základe podnetu športovo-technickej komisie SFZ (neoprávnený štart hráča), vlastných zistení a správy delegovaných osôb zo stretnutia 16. kola Doxxbet II. ligy skupina západ FK Slovan Duslo Šaľa - ŠK Slovan Bratislava juniori má hráč Šale Andrij Zahraničnyj pozastavený výkon športovej činnosti na jeden mesiac s prerušením od 8. novembra. DK SFZ potrestala aj ďalších zástupcov FK Duslo Šaľa: Dušan Marček má pozastavený výkon funkcie vedúceho mužstva, Peter Gergely výkon funkcie trénera a Róbert Gešnábel výkon funkcie kapitána tímu - všetci na jeden mesiac s prerušením od 8. novembra 2015.


Disciplinárna komisia SFZ žiada kluby Doxxbet II. ligy ŠKF Sereď a TJ Iskra Borčice o podrobné písomné stanovisko k udalostiam (napadnutie hráča Borčíc Tomáša Bagiho a konflikt medzi hráčom Borčíc Petrom Bašistom a hráčom Serede Richardom Hulákom) po stretnutí 16. kola ŠKF Sereď - TJ Iskra Borčice, a to do 18. novembra. Zároveň "disciplinárka" žiada aj spomenuté trio futbalistov Bagiho (napadnutie menovaného), Bašistu a Huláka (vzájomný konflikt) o podrobné písomné stanovisko - tiež do 18. 11. 2015.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies