Kaman obvinil trénera Dallasu, že vedie zákulisné hry

NETKY.SK • 6 November 2013, 18:39 • 2 min
Kaman obvinil trénera Dallasu, že vedie zákulisné hry

LOS ANGELES - Odchod Chrisa Kamana z tímu Dallas Mavericks bol pre tohto basketbalového veterána vykúpením, priznal 31-ročný pivot v otvorenej spovedi pre Dallas Morning News. Tŕňom v oku viacerých hráčov bol vraj kouč Rick Carlisle.

slovakia

left justify in out

"Mám problémy s trénermi, čo tvrdia do očí jedno a poza chrbát druhé. Dozvedal som sa mnoho vecí, ktoré na druhý deň boli úplne prekrútené. S hráčmi viedol zákulisné hry. Samojzreme, nie s hviezdami tímu Dirkom Nowitzkým a Vinceom Carterom, ale s novými chlapcami, ktorých nepoznal tak detailne. Všade však ruže nekvitnú, myslím si, že som proste nezapasoval do jeho štýlu," vyznal sa Kaman, ktorý v lete podpísal kontrakt s Los Angeles Lakers.

Americký center, ktorý v minulosti reprezentoval Nemecko, je šestkou draftu 2003 - vtedy po ňom siahli Los Angeles Clippers. Okrem sezóny v Dallase strávil jeden ročník aj v New Orleans. V NBA má priemer 11,8 bodu a 8 doskokov na zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies