Kam smerovali prvé kroky Pavla Ruska po jeho prepustení?

NETKY.SK • 23 November 2017, 14:28 • 2 min
Kam smerovali prvé kroky Pavla Ruska po jeho prepustení?

BRATISLAVA – Bývalý šéf televízie Markíza a exminister hospodárstva SR Pavol Rusko, ktorého v utorok prepustili na slobodu, je síce monitorovaný a nemôže vycestovať za hranice, no po území SR sa môže voľne pohybovať.

slovakia

left justify in out

Ihneď ako opustil pôdu Justičného paláca sa zvítal so svojou súčasnou priateľkou a skontaktoval aj s exmanželkou a deťmi. „Bol by som rád, keby ste rešpektovali, že sa môžem zvítať s Heňuškou, zavolať deťom, exmanželke, priateľom, vystískať sa s havkom, ktorému určite veľmi chýbam,” vyhlásil Rusko po prepustení.

 

Jeho prvá cesta viedla za partnerkou Henrietou Hegerovou za ktorou ho odviezol jeho právny zástupca. Aké sú však ďalšie plány odmietol zverejniť. Niektoré slovenské médiá informovali, že Rusko odišiel mimo Bratislavu. „Dostal úplne voľný režim, nemusí sa zdržiavať na jednom mieste, môže sa pohybovať v rámci celého Slovenska, vycestovať nemôže iba za hranice,” uviedol pre denník Plus Jeden deň zdroj z prostredia polície.

 

Bývalý šéf súkromnej televízie zavolal aj svojej bývalej manželke Viere. „Volal mi, rozprávali sme sa o celej kauze, je odhodlaný dokázať svoju nevinu,” potvrdila Viera Rusková. Jej bývalý manžel sa potom pozdravil s deťmi. Zo slobody sa vraj veľmi tešil. „Kto by chcel byť zatvorený za mrežami,” konštatovala Ruskova bývala manželka.

 

Ruskova súčasná partnerka je Henrieta je od neho o 17 rokov mladšia. Je majiteľkou modelingovej agentúry, s ktorou sa ešte dávnejšie plánoval oženiť.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies