Kam pôjdu Harry s Meghan na medové týždne? Medzi tipmi vedie Namíbia

NETKY.SK • 22 Máj 2018, 06:00 • 2 min
Kam pôjdu Harry s Meghan na medové týždne? Medzi tipmi vedie Namíbia

LONDÝN - Záujem o britského princa Harryho a jeho manželku Meghan neupadá ani po svadbe. Teraz sa diskutuje, kam novomanželia pocestujú na medové týždne.

slovakia

left justify in out

Tipov je hneď niekoľko, ale ako najpravdepodobnejšia sa zatiaľ javí návšteva Afriky, kde vedú Namíbia a Botswana. V oboch krajinách by si totiž Harry s Meghan mohli užiť zaslúženého pokoja od médií aj verejného záujmu, píšu servery CNN a Telegraph.

 

Telegraph píše, že Harry aj Meghan majú na Afriku silné emočné aj profesijné väzby, čo z čierneho kontinentu robí najpravdepodobnejšie miesto ich svadobnej cesty. Namíbia v tipoch vedie, pretože je medzi cestovateľmi známa pre očarujúce piesočnaté duny púšte Namib. Zároveň panuje domnienka, že by sa novopečený kráľovský pár mohol vydať "stanovať" na safari do luxusného kempu Hoanib Valley Camp.

 

V jeho okolí sa totiž môžu návštevníci zblízka zoznámiť so slonmi, žirafami, jednorožcami a ďalšími obyvateľmi savany.

Medzi ďalšími tipmi je napríklad Botswana, píše CNN. Vo vzťahu novomanželov zohrala táto juhoafrická krajina totiž zásadnú úlohu.

 

Bola tu údajne zažatá ich romance, keď sa herečka prišla pripojiť k princovi, ktorý tam pracoval na niekoľkých projektoch. Pár sa sem po roku vrátil kvôli safari, a jeden z drahých kameňov na Meghaninom prste bol snubný prsteň pochádzajúci takisto z Botswany. Aj preto je krajina tiež medzi horúcimi tipmi.

 

Telegraph sa domnieva, že kráľovský pár by mohol navštíviť aj niekoľko ďalších afrických krajín, napríklad Rwandu či Malawi. K obom štátom majú totiž osobný vzťah. 

 

Európa je menej pravdepodobná

 

Existuje však aj možnosť, že sa novomanželia vypravia na medové týždne po Európe. Navštíviť by mohli napríklad talianske Positano na pobreží Amalfi. Rovnako tak ale pripadá do úvahy Toskánsko, kam by kráľovský pár mohla nalákať gastronómia a víno.

 

Podľa CNN je v hre tiež grécky ostrov Hydra alebo dokonca nórske mesto Tromsø, do ktorého sa zvyčajne jazdí pozorovať polárna žiara. Keďže ale nie je zima, mohlo by byť v oblasti menej turistov.

 

Zahraničné servery sa uchyľujú aj k variantom, že kráľovský pár zvolí nejakú rýdzu exotiku, aj keď tomu veľké šance nedávajú. V takom prípade by voľba mohla padnúť napríklad na karibský ostrov Nevis, Seychely, Tahiti vo Francúzskej Polynézii, Indonézii alebo niektorý z havajských ostrovov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies