Kam na výlet? Navštívte Bardejovské kúpele

NETKY.SK • 10 September 2014, 14:00 • 2 min
Kam na výlet? Navštívte Bardejovské kúpele

BRATISLAVA - Bardejovské Kúpele sú časť mesta Bardejov na Slovensku. Ležia asi 5 km od mesta Bardejov, v blízkosti je pohorie Magura, ktoré chráni mesto pred vetrami a poveternostnými zmenami.

slovakia

left justify in out

V areáli sú okrem kúpeľných domov, hotelov aj dve kúpaliská a dve expozície Šarišského múzea v Bardejove - národopisná a skanzen - múzeum ľudovej architektúry.

 

Bardejovské Kúpele patria k najkrajším kúpeľným mestečkám na Slovensku. Preslávili sa už v minulosti, najmä svojimi minerálnymi vodami, ktoré blahodárne pôsobia na tráviaci trakt ale aj na liečbu onkologických, ženských a iných chorôb.

 

V centrálnej parkovej časti kúpeľov vyviera šesť prameňov minerálnych vôd.

 

Vysoká úroveň kúpeľnej liečby v Bardejovských Kúpeľoch ako aj tiché a pokojné prostredie vám zaručia strávenie príjemnej dovolenky, ktorá je obohatená o množstvo liečebných procedúr, v ktoromkoľvek ročnom období.

 

Bardejovské Kúpele vám ponúkajú maximálny relax, tiché a očarujúce prostredie, kde zaručene načerpáte nové sily.

 

Kúpele ponúkajú aj množstvo kultúrnych a športových aktivít vo voľnom čase.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona