Kam na Silvestra: Bratislava

NETKY.SK • 27 December 2019, 17:00 • 2 min
Kam na Silvestra: Bratislava

Posledný decembrový deň sa nesie v duchu veľkých osláv, ktoré sa konajú na celom svete. Ako môžete stráviť Silvestra v hlavnom meste Slovenska? V článku nájdete niekoľko tipov na tie najväčšie oslavy konajúce sa v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Klub WAX

V bratislavskom klube Wax si môžu Silvestra užiť milovníci techna, ktoré tam bude hrať od 21:00 až do siedmej rána. Predstavia sa interpreti ako Parallx, Lars Huismann, Loktibrada a ďalší. Vstupné kúpite za 12/15/20 eur.

 

img

 

KC Dunaj

"Kácéčko" je miesto, kde sa konajú tie najlepšie párty. Inak to ani nebude na Silvestra. O program sa postarajú Lomnické čháve, Julah a Dj Matthew, ktorí vám zahrajú sladby rôznych žánrov – od funky, po electroswing, elektronickú hudbu či rómske a slovenské ľudové piesne. Párty začína o 20:00 a potrvá až do 04:00 rána. V cene vstupného (29€) je pravá silvestrovská kapustnica uvarená priamo na terase KC Dunaj, chlebíčky a ďalšie občerstvenie.

 

img

 

UFO Bratislava

Usporiadatelia silvestrovskej akcie v reštaurácii UFO ju popisujú nasledovne: magické miesto, lokálne chute, trendy folklór. Nový rok môžete osláviť vo výške 85m. Vstupné je o niečo drahšie, no za cenu 200 eur získate vstup na výhliadkovú vežu, uvítací drink, neobmedzenú konzumáciu nealkoholických nápojov či 10-chodové degustačné menu. Užiť si môžete tiež  
hudobnú produkciu, ľudové piesne v modernom prevedení a najlepší panoramatický výhľad na Bratislavu a hlavný ohňostroj z prvého radu.

 

img

 

Club Hron

Tí, čo si novoročné oslavy nevedia bez retro hudby predstaviť, nemôžu premeškať párty v klube Hron. Práve tu prebehne obrovská retropárty, na ktorej vystúpia Matto a Stefi, Salco, Popstars Abba, Boney’M či Bee Gees. Za cenu 59 eur si môžete vychutnať aperitív, večeru, bufetové stoly a odvoz v rámci Bratislavy. Párty začína už o 19:00, nepovinný dress code je v štýle retro.

 

img

 

Ohňostroj na Dunaji

Tancovačka pod holým nebom? Prečo nie! Oslávte s mestom Bratislava Silvester 2019 a odpočítajte posledné sekundy starého roka na Námestí Ľudovíta Štúra. Pripravený je polnočný ohňostroj, ktorý bude tradične odpálený z plavidla uprostred rieky Dunaj s hudobnou kulisou. Bratislavčanky a Bratislavčania sa môžu prísť do centra na Hviezdoslavovom námestí zabávať už od 21:30 do 2:00, kde bude zábava pod holým nebom. Vstup je voľný.

 

img

 

Veríme, že si užijete Silvester na maximum a oslávite Nový rok podľa svojich predstáv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies