Kaliská sa vráti po zranení na SP v L. Mikuláši

NETKY.SK • 22 Jún 2015, 18:08 • 2 min
Kaliská sa vráti po zranení na SP v L. Mikuláši

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Dvojnásobná olympijská víťazka vo vodnom slalome Elena Kaliská začne po vyliečení sa zo zranenia sezónu 2015 začiatkom júla na pretekoch Svetového pohára v Liptovskom Mikuláši.

slovakia

left justify in out

"Moje prekonané zranenie som nechcela medializovať. Teraz som už v poriadku a teším sa, že začínam súťažiť práve na domácej vode," uviedla Elena Kaliská.
Svetový pohár sa vráti do Liptovského Mikuláša po sedemnástich rokoch. V Areáli Ondreja Cibáka sa uskutoční od 3. do 5. júla tretie kolo tohtoročného seriálu. Na Liptove sa predstaví približne 330 pretekárov z 39 krajín. "Doma sme vždy dosahovali veľmi dobré výsledky. Skvelá atmosféra utvorená fanúšikmi vás núti vydať zo seba maximum. Verím, že inak tomu nebude ani tentoraz," uviedol rodák z Liptovského Mikuláša Michal Martikán, ktorý vynechal úvodné podujatie SP v Prahe a nebude štartovať ani na druhom v poľskom Krakove. 


V domácich perejách sa bude chcieť presadiť aj celkový víťaz Svetového pohára 2012 Alexander Slafkovský. "Keď sa v Liptovskom Mikuláši konal v roku 1998 posledný Svetový pohár, bol som malý chlapec a behal som s lístkami pre rozhodcov. Teraz je mi cťou, že môžem reprezentovať našu krajinu," zaspomínal si ďalší odchovanec kanoistiky na divokej vode z Liptovského Mikuláša Alexander Slafkovský. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies