Kaliňákov klon Erik chce byť zrejme veľkým politikom, prijal výzvu na živé vysielanie s kontroverzným influencerom

NETKY.SK • 21 Február 2021, 10:54 • 2 min
Kaliňákov klon Erik chce byť zrejme veľkým politikom, prijal výzvu na živé vysielanie s kontroverzným influencerom

SLOVENSKO - Počas sobotňajšieho večera prebehlo streamovanie Erika Kaliňáka, podpredsedu strany SMER, a kontroverzného influencera cecove_meme. Ako to dopadlo? Prezradil, že skúšal marihuanu a nie je si istý, či sa počas Ficovej vlády nekradlo.

slovakia

left justify in out

Iniciátor rozhovoru Ceco sa počas rozhovoru kúpal a stváral kadečo, očividne sa snažil dostať mladého Kaliňáka do rozpakov. Možno tým však iba dával najavo svoj postoj voči „jeho“ politickej strane.

 

 

Preberali aj tému protestu zo 17. novembra, ktorý mal do 100 ľudí. Padla otázka, prečo tam boli bez rúšok a Ceco sa spýtal Kaliňáka, prečo sa Blaha na proteste fotil s „babkami“ na tablet, namiesto toho aby ich poslal domov. Erik to príliš neodsúdil.

 

 

Chce byť veľkým politikom

 

Na otázku, či chce byť veľkým politikom odpovedal, že keď sa nájdu ľudia, ktorí ho zvolia, tak áno. Zhodnotil, že je so SMEROM spokojný a o drogových problémoch Kaliňáka „staršieho“ povedal, že jedinou drogou, ktorú požíval bol cukor. Vraj nevie či jeho strýko užíval drogy, ale nemá s ním osobnú skúsenosť. Osobne skúšal iba marihuanu.

 

 

Rozkrádanie Slovenska počas Ficovej vlády

 

Preberali i Ficove pitie alkoholu, na čo Kaliňák reagoval, že momentálne nepije vôbec.  O rozkrádaní Slovenska počas Ficovej vlády si Kaliňák podľa jeho vlastných slov nedovolí tvrdiť, že sa nekradlo, čo sú dosť silné slová na adresu vlastnej politickej strany. „Takže sa za vlády SMERU neukradlo ani Euro vravíš,“ spýtal sa Ceco Kaliňáka. Jeho odpoveď znela : „To som nepovedal!“ 

 

Referendum podľa neho chce strana preto, lebo si ho pýta najmä verejnosť. Spomenul tiež, že má rád vulgarizmy, ale nemôže ich používať, lebo by sa zdiskreditoval.

 

 

 

Súvisiaci článok: Robert Fico: Ľudia chcú referendum, do schránok im prídu petičné hárky. Pellegrini verí, že sa podpíše dostatok hárkov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona