Kaliňák: Vyúčtovanie predsedníctva SR v EÚ bude známe v prvej polovici roku 2017

NETKY.SK • 24 November 2016, 14:46 • 2 min
Kaliňák: Vyúčtovanie predsedníctva SR v EÚ bude známe v prvej polovici roku 2017

BRATISLAVA - Záver a konečné vyúčtovanie nákladov na predsedníctvo SR v Rade EÚ bude na stole v prvej polovici roku 2017. Na pôde Národnej rady (NR) SR to dnes počas parlamentnej Hodiny otázok pripustil minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD), ktorý zastupoval neprítomného premiéra Roberta Fica (Smer-SD).

slovakia

left justify in out

Kaliňák odpovedal na otázku Veroniky Remišovej (OĽaNO-NOVA), ktorú zaujímalo, kedy bude zverejnený zoznam položiek výdavkov, koľko a za čo občania zaplatili počas predsedníctva.

 

Šéf rezortu vnútra upozornil, že rozpočet na predsedníctvo sa ani nevyčerpá a dôjde k zásadnej úspore. "Predsedníctvo teda ukázalo veľmi efektívne vynaložené prostriedky," deklaroval.

 

Zároveň upozornil, že naše líderstvo trvá až do konca roka 2016, pričom niektoré akcie sú naplánované ešte aj na prvú polovicu roka 2017. "Nie je preto možné ešte počas predsedníctva uviesť všetky náklady. Ale všetko bude vyúčtované a zverejňované," uistil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona