Kaliňák sa nechal obliať studenou vodou, nominoval Kulyho, Pellegriniho a strelkyňu Bartekovú!

NETKY.SK • 25 August 2014, 15:14 • 2 min
Kaliňák sa nechal obliať studenou vodou, nominoval Kulyho, Pellegriniho a strelkyňu Bartekovú!

BRATISLAVA - Minister vnútra Robert Kaliňák prijal výzvu moderátora hlavných správ televízie Markíza Patrika Švajdu a v nedeľu (24.8.) popoludní sa zapojil do charitatívnej akcie na pomoc chorým ľuďom, postihnutých amyotrofickou laterálnou sklerózou (ALS).

slovakia

left justify in out

Na hasičskej stanici v Petržalke nechal na seba vyliať studenú vodu s ľadom. Informoval o tom Petar Lazarov z ministerstva vnútra.

 

Kaliňák zároveň venoval tisíc eur slovenskému občianskemu združeniu Združenie sclerosis multiplex Nádej. Na pokračovanie Ice Bucket Challenge vyzval speváka Desmodu Mária Kulyho Kollára, strelkyňu Danku Bartekovú a ministra školstva Petra Pellegriniho. 

 

Amyotrofická laterálna skleróza je degeneratívne ochorenie nervových buniek v mozgu a v mieche. Postihuje len motorické neuróny, pacient teda stráca kontrolu nad vôľou ovládateľnými svalmi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona