Kaliňák: Občania rozhodnú, či boli spokojní s našou prácou

NETKY.SK • 27 December 2015, 15:05 • 2 min
Kaliňák: Občania rozhodnú, či boli spokojní s našou prácou

BRATISLAVA - Občania rozhodnú, či boli spokojní s našou prácou, či sa im pozdávajú tie veci, ktoré sme priniesli a či majú záujem, aby sme pokračovali ďalej.

slovakia

left justify in out

Vyjadril sa tak minister vnútra Robert Kaliňák na otázku agentúry SITA, či má nejaké plány pre prípad, že by ministrom vnútra ostal aj po voľbách v marci 2016. "Nikdy nekrájam diviaka pobehujúceho po lese," vyhlásil minister. "Ako rozdajú karty, my sa tomu prispôsobíme a následne zverejníme svoje zámery do budúcna," dodal.


Ako však minister zdôraznil, úlohou pre ministerstvo vnútra po marcových voľbách bude napríklad obmena lietadiel v rezortnej letke. Taktiež je podľa neho potrebné pokračovať v projekte otvárania klientskych centier. Ministerstvo ich zatiaľ otvorilo zhruba 50, pričom podľa plánu je potrebné zriadiť ďalších 29. Minister tiež očakáva, že sa v nasledujúcom roku naplno rozbehne zákon ochrane nahľasovateľov korupcie. Rezort podľa neho plánuje zákon podporiť adekvátnou osvetou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona