Kaliňák nemá informácie o ďalších zmenách štátnych tajomníkov

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 13:57 • 2 min
Kaliňák nemá informácie o ďalších zmenách štátnych tajomníkov

BRATISLAVA - Vláda SR dnes odsúhlasila zmenu na poste štátneho tajomníka ministerstva hospodárstva. Na uvoľnené miesto po Pavlovi Pavlisovi príde Rastislav Chovanec. Či vláda vymení štátnych tajomníkov aj na iných ministerstvách, podpredseda vlády a šéf rezortu vnútra Robert Kaliňák nevedel potvrdiť.

slovakia

left justify in out

"Ja vám žiadnu bližšiu informáciu o tom dať neviem, pretože ja ako minister, ktorý má dobrý tím z môjho pohľadu a neplánuje vymeniť svojich štátnych tajomníkov, takú informáciu od svojich kolegov z ministerstiev nemám," uviedol Kaliňák, ktorý dnes viedol rokovanie vlády. Ako dodal, ide skôr o rozhovory medzi ministrami a premiérom.

 

Zmeny na postoch štátnych tajomníkov opakovane avizoval premiér Robert Fico (Smer-SD). Prvé zmeny v kabinete nastali ešte minulý týždeň, kedy podali demisiu ministri školstva Dušan Čaplovič a hospodárstva Tomáš Malatinský. Na ich miesto nastúpili vtedajší štátni tajomníci na ministerstve financií Peter Pellegrini a hospodárstva Pavol Pavlis.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies