Kalifornský požiar je pod kontrolou, hasičom pomohol dážď

NETKY.SK • 23 November 2018, 07:42 • 2 min
Kalifornský požiar je pod kontrolou, hasičom pomohol dážď

LOS ANGELES - Lesný požiar vyčíňajúci na severe amerického štátu Kalifornia si podľa najnovšej bilancie vyžiadal už najmenej 84 obetí na životoch.

slovakia

left justify in out

Po nájdení ďalšieho tela to v noci na piatok miestneho času oznámili miestne úrady.

 

Na zozname nezvestných je zapísaných 560 mien, uviedla agentúra AP s odvolaním sa na úrad miestneho šerifa, ktorý upozornil, že mnohých z ľudí zapísaných na zozname nezvestných môžu byť v bezpečí a ani nevedia o tom, že sú hľadaní.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#paradisestrong #campfire🔥 #everything_imaginable #brokenheart

Príspevok, ktorý zdieľa A Seeker's Boutique & Art (@a_seekers_boutique),

 

Úrady v okrese Butte súčasne informovali, že hasiči majú lesný požiar pod kontrolou na 95 percent. Výrazne im pritom vo štvrtok pomohlo daždivé a chladnejšie počasie, ktoré však na druhej strane marí pátranie po obetiach.

 

 

Rozsiahly lesný požiar v okrese Butte, známy pod označením Camp Fire (Táborák), vypukol 8. novembra na úpätí pohoria Sierra Nevada severne od mesta Sacramento. Ide o lesný požiar s najtragickejšou bilanciou v Spojených štátoch za najmenej posledné storočie. K bilancii patrí okrem obetí aj viac ako 13.000 zničených budov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @564fire ・・・#californiafirefighter LACoFD Copter 19 working nonstop to save as many structures as possible. #woolseyfire #LACoFD @lacountyfd @lacofdairops @LACoFDPIO @LACo_FD @verticalmag #firedepartment #fire #emergency #photojournalism #firephotographer #firefighter #fireengine #firerescue #IAFF #NBC4You #KTLA #abc7eyewitness #bomberodesigns #chiefmiller #firnatine #leatherheadssocialclub #firefighterposts #firefighting_obsession #californiafirefighter #califirefighters #thefirenews #fire_rescue56 #thinredline #feuerwehrmagazin @train_your_probie @firefightersmotive @ffprovinggrounds @kempterfirewire @firefighter_feuerwehr @firefighting.pics Follow 564FIRE on Twitter | Periscope | Facebook | YouTube

Príspevok, ktorý zdieľa California Fire Fighter (@californiafirefighter),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona