Kalifornská polícia zverejnila portréty podozrivých z útoku na hrdinu z Thalysu

NETKY.SK • 18 Október 2015, 09:26 • 2 min
Kalifornská polícia zverejnila portréty podozrivých z útoku na hrdinu z Thalysu

SACRAMENTO - Polícia v americkom meste Sacramento žiada verejnosť o pomoc pri identifikácii dvoch osôb podozrivých z útoku na letca amerických vzdušných síl Spencera Stona, ktorý hrdinsky pomohol v auguste prekaziť teroristický útok vo francúzskom rýchlovlaku.

slovakia

left justify in out

Polícia v noci nadnes zverejnila dva fotoroboty, ktoré zostavila na základe výpovedí svedkov udalosti z 8. októbra, keď sa Stone stal terčom útoku zatiaľ neznámych mužov pre barom v Sacramente. Polícia sa domnieva, že podozrivými sú dvaja muži ázijského, možno filipínskeho pôvodu, ktorí mali v deň útoku oblečené biele tričká a modré džínsy.

 

Páchatelia zasadili Stonovi tri rany do hornej časti tela. Zranenie si vyžiadalo lekársky zákrok. Letca prepustili vo štvrtok zo Zdravotného strediska Kalifornskej univerzity v meste Davis.

 

Útok sa odohral len hodinu po tom, ako Stona pri vstupe do baru jeho návštevníci spoznali a oslavovali ako hrdinu, ktorý v auguste pomohol zneškodniť ozbrojeného islamistu. Kalifornská polícia vyhlásila, že útok pred barom nemal nič spoločné s prípadom vo vlaku.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies