Kali odštartoval turné k albumu Nikto

NETKY.SK • 18 Apríl 2015, 12:00 • 2 min
Kali odštartoval turné k albumu Nikto

BRATISLAVA - Slovenský rapper Kali odštartoval v piatok v rožňavskom Times Clube turné k poslednému albumu Nikto. Spolu s Petrom Pannom plánujú v rámci neho počas najbližších mesiacov na Slovensku i v Čechách až 33 zastávok.

slovakia

left justify in out

img

 

„Nachystali sme skvelú šou, pripravovali sme to a poctivo cvičili, takže veríme, že to bude super,“ povedal Kali v rozhovore pre agentúru SITA. „Piatková akcia dopadla podľa očakávania, plný klub a zábava ako sa patrí,“ dodal. V rámci turné sa okrem dosiaľ avizovaných zastávok objaví aj v Bratislave, a to 15. júla na Pláži pod Ufom.


Ako talentovaný rodák z Bratislavy ďalej prezradil, okrem proma albumu Nikto pripravuje už ďalšiu štúdiovku. „Tým, že neobsedím, začal som písať nejaké nové veci. Pustil som sa už do ďalšieho albumu, ktorý by som chcel vydať koncom roka, možno budúci. Tento rok ale z neho určite vyjdú minimálne dva, tri single,“ uviedol. Album s názvom Zlý príklad bude podľa Kaliho slov dosiaľ jeho najosobnejším dielom. „Ľudia nás majú možno zafixovaných ako niekoho, kto sa nemýli, kto nerobí chyby a ja som tých chýb urobil v živote veľmi veľa, takže ukážem ľuďom svoju druhú tvár a druhú stránku môjho ja - že nie som zas taký svätý, ako to možno vyzerá. Bude to skôr pochmúrnejší album a tvrdší. Chcel by som prostredníctvom neho vyjadriť strašne veľa svojich pocitov a to, čo mi leží už pár rokov na srdci na určitých ľudí alebo situácie. Bude to taká spoveď. Idem vyliať ľuďom, čo ma ťaží,“ priblížil 32-ročný interpret.

 

img


Krátko pred začiatkom turné sa Kali zároveň vrátil z dovolenky v Egypte. „V Egypte bolo super, prvé dva dni mi síce dosť vadilo, že nemám čo robiť, nebol som zvyknutý nejako oddychovať, ale potom som sa aklimatizoval a už som si hovoril, že sa ani nechcem do tej Bratislavy vrátiť, ešte keď som videl, aké počasie u nás bolo,“ zasmial sa. „Napriek tomu, že je tu teraz kopec roboty, stále som ešte mysľou tam a už rozmýšľam, kam pôjdem nabudúce. Čakám, kedy bude voľný termín, zatiaľ mi to vychádza niekedy na október,“ poznamenal.

 

img


Najradšej by úspešný rapper podľa vlastných slov vycestoval aj s partnerkou. „Uvidíme, či pôjdem sám alebo nie. Chcel by som ísť s nejakou polovičkou, keď bude možnosť a bude nejaká, uvidíme,“ usmial sa. „Rozmýšľal som nad takými destináciami, ako je Karibik, Seychely alebo Bali, ale kľudne vycestujem aj s partiou do Chorvátska, nepotrpím si. Tie exotickejšie miesta by som chcel navštíviť čisto kvôli tomu, že som tam nikdy nebol a z fotiek je to krása. Chcel by som aspoň jedno z tých miest zažiť,“ uzavrel.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies