Kali má nové VIDEO s názvom Nikto: Nejdem v dave

NETKY.SK • 18 December 2014, 11:59 • 2 min
Kali má nové VIDEO s názvom Nikto: Nejdem v dave

BRATISLAVA - Slovenský rapper Kali zverejnil videoklip k singlu Nikto sa z pripravovaného albumu Kali a Peter Pann, ktorý sa bude volať N!kto.

slovakia

left justify in out

Klip sa točil v Bratislave a je o dievčati, ktoré miluje tanec a prihlási sa do tanečnej školy. Dievča po čase zistí, že ju to nebaví najmä kvôli obmedzeniam zo strany školy. Na školu sa nakoniec vykašle a s kamarátmi si spraví párty podľa seba.

 

„To, čo cítime v hudbe sme opísali v klipe cez tanečný príbeh. Pokiaľ ide o nás, nechceme sa škatuľkovať v hudbe. Hudba nemá hranice, ani my ich nemáme. Nechceme sa prispôsobovať a počúvať niekoho rady, kritiku,“ povedal pre netky.sk Kali a dodal: „Vedel som, že vec NIKTO bude mať veľa kritikov, práve kvôli zvolenej hudbe, ale tak som to chcel. Robiť veci tak, ako by to možno 90 percent ľudí neurobilo, neisť v dave, ale proti nemu. Jednoducho sa nechceme prispôsobiť nikomu a ničomu. Doteraz som sa vždy snažil nájsť nejakú strednú cestu, niekedy aj na úkor svojho presvedčenia, či už v hudbe alebo v živote. No zistil som, že keď si človek robí čo chce, je drzý tam kde si to situácia pýta a svojím spôsobom je troška sebec, lebo robí len to čo má rád, tak je šťastný. Aj keď ho ľudia za to nenávidia. No ľudia nežijú môj život, ani ja ich, preto mi NIKTO nebude hovoriť, ako mám žiť. Vec je venovaná každému, kto sa nechce prispôsobovať a chce žiť život podľa seba a nie podľa niekoho. Chcem poďakovať každému, kto sa na klipe podieľal, pomohol, podporil. Bez vás by to bol len nápad v mojej hlave.“

 

 

Kali, vlastným menom Koloman Magyari, vydal od roku 2008, keď sa prvý raz objavil na hudobnej scéne, už šesť albumov a v súčasnosti pripravuje ďalšie dva. Ten aktuálny v spolupráci s Petrom Pannom s názvom N!kto výde 1.4.2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona